Parit pitsisukat on valmistuneet tuleville synttärisankareille. Näitä voinee käyttää viileinä kesäiltoina varpaiden lämmikkeenä?!? Vaikka tulossahan on ennätyslämmin kesä...ohje muuten löytyi Novitan sivuilta jos joku haluaa näitä tehdä.http://www.novita.fi/cms.php?cms_cname=neulemallisivu&nlm_id=93076. Seuraavaksi otan työn alle vauvan junasukat.



Lämpimän päivän kunniaksi grillailtiin Lärvilautaa, varmaan moni tietää nuo 600-700 g painavat valkosipulihuuruiset possupihvit. Laitoin lärvit tirisemään ja käänsin selkäni ja hups, toinen olikin kadonnut Veeran kitaan. Ihme kun ei polttanut partakarvojaan. Onneksi pihvejä oli kaksi niin ei me muutkaan jouduttu ihan kaurapuurokuurille, ja onneksi olin huuhtonut marinadit pihvin pinnalta pois niin ei ollut ihan niin mausteinen. Sen kummempia mahavaivoja ei Veeralle ainakaan vielä ole tullut. Iltaruoasta ei kyllä edes keskusteltu.

Lenkillä kastuimme litimäriksi, mutta sekään ei haitannut kun jalassa oli uudet lenkkarit joilla lenkkeily sujuu kuin tanssi!

Mukavaa loppuviikkoa!