Viikko sitten mökille mennessämme poikkesimme paikallisella kirpparilla tekmässä löytöjä, kaikista ei valitettavasti ole kuvaa.

Olemme joskus aikaa sitten saaneet lahjaksi tämän "Henry Watson Potteryn" leipäruukun, josta tykkään kovasti. Nykyään kutsun sitä Veerapiiloksi, koska sinne on hyvä laittaa jotain syötäväksi kelpaavaa jonka ei halua päätyvän Veeruskan kitaan. Asiaan vihkiytymättömille kerrottakoon että Veera on suursnautserimme, joka on muuten erittäin mallikelpoinen koirakansalainen, mutta sen heikkous on suuri rakkaus ruokaan, ja kaikki esille jäävä syötäväksi kelpaava tahtoo kadota sen pohjattomaan vatsaan.

No mutta nyt bongasin kirpparilla ruukulle pariksi tämän Champagne Coolerin. Hintaakin oli vain 3 euroa.




Tyttären "uuden" huoneen seinät kaipailivat piristystä, ja kirpparilta löytyi tällaiset omenankukkataulut. Olisin minäkin ne huolinut makuuhuoneen seinälle, ehkä sitten kun tytär kyllästyy niihin. Ikean laput näkyivät olevan taulujen takana, hintaa huimat 3 euroa kipale näilläkin:














Hyvin sopivat vaalealle seinälle. Ja kun selailin noita ihania sisutusblogeja, niin bongasin sieltä yhdeltä seinältä täsmälleen samat taulut, eli kyllä meissäkin on selvästi ainesta sisustajiksi ;).

Samalla reissulla mukaan tarttui ihana joskin kovia kokenut kielokuvioinen kannu, joka päätyi mökille kukkamaljakoksi. Sen verran oli "ajan patinaa" ettei kannuun arvaa mitään juomaa laittaa. Hintaa ihanuudella oli 50 senttiä. Tytär sai vielä nätin mustan pitsijakun tulevia juhlia ajatellen kuudella eurolla. Kirpparikäynnit on siitä mielenkiintoisia, että joskus löytyy vaikka mitä ja toisinaan saa lähteä tyhjin käsin pois.

Perjantain sairaslomapäivää piristi ystävän yllätysvierailu, kiva kun kävit! Lääkekuuri vetää aika piippuun, piti ottaa mies kuskiksi pakollisille asioille kun en arvannut lähteä pökkyräisenä auton rattiin. Ehkäpä tämä tästä pian iloksi muuttuu. Kuulaita syyspäiviä toivottavasti luvassa viikonlopuksi, nautitaan niistä!