Olen hoidellut stressivatsaa metsässä kulkemalla. Vatsa on kiukutellut jo toista viikkoa, mitään sen kummempaa ei ole tutkimuksissa löydetty joten olen pistänyt vaivat stressin piikkiin. Sieniä on kiva kerätä, mutta itse en ole juuri uskaltanut sieniherkkuja maistella, vaikka olen niitä muille valmistanutkin. No, sieniä on pakastin väärällään ja eiköhän se päivä vielä paista risukasaankin.

Tänään huolin pussukkaani vain kanttarelleja, joten suuntasin päivälenkkimme "kanttarellipolulleni". Löytyihän sieltä taas muutama muotovalio pannulleni paistumaan. Tässä muotovaliot lenkkiseuralaiseni:




Pinja on yrittänyt jo päiväkausia kiskoa tätä oksaa irti juurakosta, mutta eipä vaan irtoa. Veera ja Ronja etsivät vähän helpompia keppejä joista voisi sitten taistella.



Veeruska pinkaisi jyrkän mäen ylös, hiukan alkaa kai ikä jo painaa kun pisti läähättämään.




Ronja tutkailee maastoa.




Pinja on niin liikkuvaa sorttia että sitä on vaikea kuvata. Käskystä malttoi kuitenkin (nakkipalkalla) istua paikallaan sen aikaa että sain kuvan otetuksi.

Nyt voisi kaivaa puikot esiin ja paneutua pitsisukkien tekoon. Huomenna sitten töihin paluu viikon saikun jälkeen. Kiva nähdä taas mukavia työkavereita ja nähdä mitä töihin kuuluu!