Eksyimme ihan sattuman kaupalla tuonne Showhau-ohjelman kuvauskiertueelle Lahteen. Isäntä vaan lukaisi lehdestä, että täällä on joku homma missä saisi koirat valokuvatuksi, eiköhän mennä.

Ei yhtään tajuttu että kyseessä on tv-ohjelman kuvaukset, ja että meidän snautserit kolmessa koossa herättävät sen verran huomiota että kuvausryhmä pyöri aika tiiviisti ympärillämme. Eikä myöskään sitä että kuvat päätyvät nettiin Mr ja Mrs Showhau -kilpailuun, jossa niitä saa kaikki kansa äänestää. Myös valokuvastudiossa oli tv-ryhmä mukana, ja ihme kyllä saatiin kaikki kolme hurttaa riviin istumaan ja tämän näköinen potretti otettua:




En nyt ihan tyytyväinen ole kuvaan, mutta saavutus sinänsä että tämänkin näköinen otos saatiin. Väritys on mielestäni hiukan kummallinen, parrat näyttää punaisilta vaikka eivät oikeasti sitä ole ja karvakin harmaammalta kuin oikeasti on. Ja jos homma olisi ollut aikaisemmin tiedossa niin ehkä oltaisi oltu vähän siistimmässä trimmissäkin. Mutta aika lailla itsensä näköinen koirakolmikko kuitenkin, eikä mikään sliipattu studiokuva.

Ensi tiistaina tulee sitten foxilta Showhau-ohjelma Lahdesta klo 18.30, joten istahtakaapa television ääreen. Voi olla että vilahdamme ohjelmassa, voi olla että ei. En tiedä kumpaa toivon. Minua haastateltiin, enkä todellakaan ollut ajatellut päätyväni tv-kameroiden eteen, kun reissuun lähdin...eli vaatteet, tukka ja meikki olivat varsin naturellit ;).  Mutta olisihan tietysti kiva kun risuparrat saisivat ansaitsemaansa julkisuutta.

Ja koirakolmikon voi äänestää jatkoon osoitteessa www.showhau.fi, tai tv-ohjelman facebook-sivuilla!