Näinkin voi sitten käydä. Tämä ei ole koirien tekosia vaan ihan oma älynväläykseni oli jättää kananmunat käynnissä olevan pesukoneen päälle. Tämä oli sitten linkousvaiheen tulos. No, jäihän noita sentään muutama ehjäksikin ja siivousta helpotti lattiakaivon läheisyys.
Olen aloittanut lomailun parin päivän kevätsiivouksella, nyt on mukava fiilis startata huomisaamuna koirakatraan kanssa mökille, varsinkin kun saan rakkaan ystävän seurakseni.
Loma alkoi varsin lämpimissä merkeissä ja sain pihalla tuota koiratarhan puolta aika hyvin siivotuksi jätöksistä. Tänään on satanut ja haravoidut kohdat alkoivat heti vihertää ja marjapensaisiin on ilmestynyt isot silmut! Kevät tulee aina niin valtavalla vauhdilla kun alkuun pääsee, että ei meinaa mukana pysyä. Krookukset kukkivat ja leskenlehtiä on ojat väärällään. Muutama sinivuokkokin on nähty. Saapa nähdä missä mallissa kevät on 100 km pohjoisempana Kuhmoisissa, tuon eron huomaa varsinkin näin keväällä. Mutta olen iloinen että saan olla tämän viikon lomalla ja nauttia tästä jokavuotisesta ihmeiden ajasta.
Käsitöitä värkkäilen hiljalleen, mitään valmista ei ole nyt esiteltäväksi. Kirjallisuudesta pitää mainita Kyrön loistava "Mielensäpahoittaja ja ruskeakastike". Vanhan jäärän pahantuulisissa jaarituksissa piilee vinha viisauden siemen nykyajan mielettömyyksistä.



Nyt aloittelen Stieg Larssonin Millennium-trilogiaa, joka vaikuttaa varsin koukuttavalta.
Nauttikaahan keväästä!