Heippa pitkästä aikaa!

Harmitti niin tuo kuvien katoaminen että ajattelin että blogiurani  päättyi lyhyeen. Syksyn tullen teki mieli kuitenkin palailla tänne kirjoittelemaan, ihan omaksi ja  toivottavasti jonkun muunkin iloksi.

Kovasti ovat olleet sateisia mennyt kesä ja kuluva syksy, mutta sen verran poutaa on ollut että sieniä ja marjoja on saatu metsästä säilöttyä pakastin väärälleen. Ja omista puskista tuli marjoja niin, että itse keitin 17 maijallista mehua ja aika paljon meni jakeluunkin.



Niistä betonitöistä lupasin kertoa, kunhan valmistuvat. Täytyy sanoa ettei ole käsivaivaisen hommaa tuo betonin vääntäminen, ja jätinkin  homman yhteen kokeiluun ainakin toistaiseksi. Varsinkin kun lopputulokset eivät olleet mitenkään kovin onnistuneita. Tässä muutama edes jotekin onnistunut työ:



Ruukku


Lehti


Turvalliset alustat ulkotulille

No, tulihan kokeiltua. Paluu puikkojen ja virkkuukoukkujen pariin oli kuitenkin kiistaton. Tässä muutama kesän ja syksyn aikana syntynyt työ:


Miesten sukat, kuvan laatu ei päätä huimaa.



Tässä näitä juhannusruusu-mattoja, aikaisemmat kuvat hävinneiden joukossa.


Tässä kylppärimatto isoäidinneliön tekniikalla.



Retrosukat menivät palkinnoksi juhannuskisan voittajalle (arvasi laatikon salaisuuden: kuksa!)



Synttärisukat siskolle Nalle Kukkaketo -langasta.


Junasukat


Tässä ihan vaan jämälangoilla leikkimistä.


"Luomunuttu" alpakasta eräälle vauvelille.


Näitä frillahuiveja olen värkännyt välitöinä aina silloin tällöin. Varoitus, näitä sitten löytyy aika monesta joulupaketista.

Yksi kiva juttu tapahtui tässä syksyn aikana. Tytär muutti yläkertaan, ja minä sain tyttären entisestä huoneesta oman työhuoneen! Langat, kankaat, askartelutarvikkeet ym. kamat saivat oman paikkansa kaapeista ja hyllystä. Ja tietysti käsityö- ym kirjat:





Työpöytä on tärkeä. Valoa riittää ja ompelukone on aina valmiina! En niin hirveästi ompele nykyään mutta pieniä korjaustöitä tuntuu aina riittävän. Ja mistä sitä tietää kuinka sitä innostuu...



Tilaa jäi vielä parille vaarilta peritylle laiskanlinnalle. Tässä sitä kelpaa vaikka juoda kuppi kahvia ja mietiskellä seuraavaa projektia. Tapettiasiassa tytär kyllä hävisi, hän valitsi nämä tapetit kun huonetta rempattiin pari vuotta sitten. Tykkään näistä kovasti enkä nähnyt aiheelliseksi vaihtaa kun ovat tosi hyvässä kunnossakin.





Tässä vielä kukkakukkula mökillä kesäisessä kuosissa.



Kovin pitkältä tuntuu edessä oleva pimeä aika, mutta eiköhän se uusi kesäkin joskus tule. Sitä odotellessa laitetaan puikot heilumaan! Mukavaa alkavaa viikkoa!