Tulipa mieleen, että tässä syysloman aikoihin on yleensä käynnistetty joulukorttipaja, joten ei kun tuumasta toimeen! Jonkin verran oli kotona jo rekvisiittaa, mutta lisää tarvittiin, joten kaupassa piti poiketa.



10 ensimmäistä korttia on jo valmiina, kolmisenkymmentä pitää väkästää. Muuta en paljasta, kuin että varsin hyväntuulisia kortteja tulee tänä vuonna! Kummasti tuo puuha vie mennessään, useita tunteja hurahti noihin kymmeneen korttiin mutta nautin puuhasta niin paljon etten edes huomannut ajan kulumista!

Yhdet pitsisukat olen värkännyt ja toiset ovat työn alla, perusvärejä ja mallikin on jo aikasemmin hyväksi koettu. Viime talvena takkusin tuon mallin kanssa, se kun on ihka ensimmäinen pitsineule jota olen kokeillut, ja täytyy sanoa että suunnilleen itkin ja neuloin, purin ja neuloin taas. Vähän on tainnut jotain kehitystä tapahtua, koska nyt tuo malli tuntui vähän tylsältäkin helppoudessaan (ja silti jouduin välillä purkamaan). Eli varmaan voisi kohta etsiä jonkun toisen pitsisukkamallin, jonka kanssa voisi alkaa takkuamaan. Tässä nämä pitsiset:



Lisää lankaakin piti hankkia, miesten sukkia pitäisi alkaa tikuttelemaan. Ilahduin,kun löysin tätä Seitsemän Veljestä Nostalgia -lankaa tarjouksessa 8 e / 2 kerää. Näiden kimppuun käyn sitten kun saan nuo punaiset sukat valmiiksi:




Kisut eivät ole itse tehtyjä vaan kirpparilöytöjä eikä hinnalla pilattuja, kuka lienee väsännyt. Ovat vielä työpöydälläni omana ilonani, mutta eiköhän nämä jossain vaiheessa lähde ilostuttamaan jotakuta pientä ihmistä. Tai vaikka pikkujoulupakettiin.



Kortteilun ajan leivinuunissa hautui karjalanpaisti, johon laitoin pakastimen pohjalta vähän poroakin mukaan. Koko talossa on ihan huumaava tuoksu! Huomenna saan erään lomalaisen seurakseni, ja hänelle sitten tarjoilen tuota lihapataa.

Eiköhän nautita lokakuun illoista Pinjan tyyliin! Mukavaa viikkoa kaikille!