Eilen Pinja oli sitten hammaslääkärillä, ja narkoosissa poistettiin kokonaista 7 hammasta! Paradontiitti-hammassairaus oli edennyt kumman pitkälle näin nuoren koiran (3 1/2 v) ollessa kyseessä. Poistetut hampaat olivat juuriltaan jollain lailla epämuodostuneita, juuret olivat ikäänkuin kasvaneet yhteen ja hammaslääkäri epäili että tämä olisi syynä sairauden etenemiseen. Röntgenkuvassa näkyvät jäljelle jääneet hampaat olivat onneksi juuriltaan normaalin näköisiä. Pari hammasta joudutaan ehkä vielä vuoden päästä verottamaan suusta. Nyt sitten desinfioidaan suuta, ja jatkossa päästään harjoittelemaan hampaiden harjausta, mitä en enää ikinä sorru pitämään turhanaikaisena touhuna koirien kohdalla. Hammasharja, -tahna ja Hill´sin hampaidenhoitoruokaa ostettiin heti tänään (eli se sitten barfauksesta ).

Kumma on koiran kyky toipua, eilinen ilta ja viime yö meni narkoosin jäljiltä reporankana nukkuessa, tänään on sitten jo käyty lenkillä ja ruokakin on maistunut (pehmeänä versiona). Pientä valitusta on kuulunut, ihmekös tuo. Onneksi on kipulääkkeet.

Pääsiäinen kuluukin meillä Pinjan kanssa tikattuina, sillä itse menen maanantaina käsileikkaukseen. Sitten pitääkin alkaa opettelemaan delegointia.

Lisäsin vielä tällaisen kauniin kuvan noista poistetuista hampaista. Näyttää siltä että niitä olisi enemmänkin kuin 7, mutta niitä on jouduttu pilkkomaan poiston yhteydessä.